Eleccions municipals

JuntsXCat Vilanova desvetlla la llista completa a les municipals

Entre els noms que hi destaquen hi ha doctora a en Teoria Social i Política, Montserrat Guibernau, el president del CP Vilanova, Pau Viadel, i Marta Calafell, mestra en arts marcials de l’Escola Chois Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 17-04-2019 19:26 Lectures 7287
JuntsXCat Vilanova desvetlla la llista completa a les municipals. JuntsXCat Vilanova

JuntsXCat Vilanova desvetlla la llista completa a les municipals. JuntsXCat Vilanova

Aquest matí la candidatura de JuntsXCat Vilanova i la Geltrú ha presentat la candidatura completa a les Eleccions Municipals del pròxim 26 de maig a la Junta Electoral de Catalunya (JEC). La configuració final de la llista encapçalada per l’alcaldable Blanca Albà incorpora destacades figures dels àmbits de l’ensenyament, la cultura i l’esport, entre els 25 noms que completen la totalitat de la llista, a més dels preceptius cinc suplents.

Tal com destaca la pròpia cap de llista, Blanca Albà, “seguint la filosofia de Junts per Catalunya, més del 50% de la candidatura són persones independents provinents de diversos sectors i àmbits de la ciutat”. Entre els noms que hi destaquen trobem al número 15 la Doctora en Teoria Social i Política, Montserrat Guibernau, professora a la Universitat de Cambrigde, i catedràtica de Ciència Política a la Universitat de Londres. Pau Viadel, comercial i president del Club Patí Vilanova, ocupa el lloc número 16, i Marta Calafell (17), mestra en arts marcials de l’Escola Chois Vilanova.

La llista de JuntsXCat VNG també hi compta a les seves files amb la jubilada Antònia Asensio (18), el psicòleg Fernando Galbán (19) i l’historiador i informador cultural al Museu d’Història de Barcelona, Joan Albert Pascual (21). Tancant la llista l’actual alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, (25), i els regidors Glòria Garcia (24) i Joan Giribet (23), juntament amb l’ex-regidor i Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras (22), simbolitzen la llista de completa renovació que presenta la formació sobiranista a la contesa electoral del pròxim 26 de maig.

Entre els noms dels preceptius cinc noms suplents de la llista destaca la presència del fins ara diputat al Congrés, el vilanoví Carles Campuzano, i el president local del PDeCAT, Dani Gàmez.

1. Blanca Albà Pujol
2. Antoni Palacios
3. Jaume Carnicer
4. Quim Llamusí
5. Gemma Arana
6. Ciscu Ortega
7. Susanna Igual
8. Aleix Ruiz
9. Laia García
10. Eladia Soler
11. Miquel Lara
12. Jan Butí
13. Neus Brull
14. Pol Benedí
15. Montserrat Guibernau
16. Pau Viadel
17. Marta Calafell
18. Antònia Asensio
19. Fernando Galbán
20. Mireia Coll
21. Joan Albert Pascual
22. Gerard Figueras
23. Joan Giribet
24. Glòria García
25. Neus Lloveras

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres