Eleccions generals

ERC de Vilanova situa les eleccions generals com la primera volta de les municipals

Tomàs Àlvaro confia en què la força republicana sigui clau a Madrid, on fins ara “ha estat capaç de posar i treure governs”

Redacció Vilanova i la Geltrú 17-04-2019 20:08 Lectures 4103
El candidat del territori al Congrés dels Diputats, Tomàs Àlvaro. ERC

El candidat del territori al Congrés dels Diputats, Tomàs Àlvaro. ERC

Esquerra Republicana de Vilanova i la Geltrú veus les eleccions espanyoles com la primera volta de les eleccions municipals. En la roda de premsa celebrada aquest matí han deixat clar que volen ser la primera força a les municipals de la capital del Garraf i, segons han apuntat els republicans, guanyar també el 28 d’abril seria un pas de gegant per aconseguir-ho.

El candidat del territori al Congrés dels Diputats, Tomàs Àlvaro, ha fet una crida a votar a ERC perquè considera que és “el vot útil per evitar que Arrimadas i Rivera siguin ministres”. El vilanoví confia en què la força republicana sigui clau a Madrid, on fins ara “ha estat capaç de posar i treure governs”.

També s’ha mostrat confiada en uns bons resultats l’alcaldable Olga Arnau, qui ha anunciat que a nivell local “ERC està més preparada que mai”. Segons ha apuntat Arnau, després de 5 espais de trobada i participació oberts al conjunt de la ciutadania i una vintena de reunions de buidatge i redacció, ja tenen el programa electoral tancat, i el presentaran conjuntament amb la resta de la llista el proper dissabte 4 de maig al vespre a l’Auditori. 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres