Eleccions municipals

Junts per Sant Sadurní impulsarà la pacificació del trànsit rodat de la Rambla de la Generalitat

El programa electoral també preveu estendre la zona de vianants del centre vila als carrers que envolten la Plaça Nova

Junts per Sant Sadurní impulsarà la pacificació del trànsit rodat de la Rambla de la Generalitat. Junts per Sant Sadurní

Junts per Sant Sadurní impulsarà la pacificació del trànsit rodat de la Rambla de la Generalitat. Junts per Sant Sadurní

Junts per Sant Sadurní aposta per un desenvolupament urbanístic, territorial i ambiental sostenibles, que preservin el ecosistema vinculat a la vinya i els valors naturals del Penedès. Un dels eixos del programa està marcat per la renovació de la Rambla de la Generalitat.

La candidatura encapçalada per Ton Amat durà a terme la primera fase del projecte d’obres d’urbanització de la Rambla, en el tram des de la plaça Pau Casals fins al carrer Montserrat. Aquesta remodelació permetrà, tal i com explica Amat,  “fer-ne una zona tranquil·la de pacificació del trànsit rodat”, a més d’integrar “les noves parades de taxi i bus, en l’espai que connecta la rambla amb el final dels carrers d’Anselm Clavé i Sant Isidre”.

El candidat de Junts per Sant Sadurní detalla que aquest projecte té la finalitat de “convertir aquell espai en una rambla per el gaudiment, esbarjo i passeig dels ciutadans, millorant el paisatge urbà de l’eix viari”.

El projecte de pacificació de la Rambla va lligat amb una aposta clara pel comerç local i de proximitat. En aquest àmbit, el programa electoral de la llista transversal inclou la millora de l’accessibilitat, de la mobilitat i de la senyalització del comerç del poble, tenint en compte les zones comercials existents.

Aquesta reordenació, a més, està acompanyada de la ubicació de noves places d’aparcament, properes al centre comercial de Sant Sadurní.

Reordenar la plaça Nova

Una altra de les apostes de Junts per Sant Sadurní serà ampliar la zona de vianants del centre vila per fer-la extensiva als carrers que envolten la Plaça Nova. Això permetrà, alhora, donar una configuració definitiva al circuit de vianants d’aquesta zona que ara compta amb el Centre Cultural.

D’altra banda, i amb l’objectiu de millorar la seguretat viària del centre del poble, es projectaran les obres d’ampliació i condicionament de les voreres del carrer Sant Antoni, on fa unes setmanes es va fer el canvi d’aparcament dels vehicles en bateria, a aparcaments en línia, fet que permetrà potenciar aquest espai com a zona comercial i de passeig..

Finalment, un altre dels projectes que haurà d’afrontar Junts per Sant Sadurní quan accedeixi al govern municipal és la reforma de la zona de l’estació i de Freixenet. Una reorganització que ha de millorar la seguretat del trànsit dels cotxes i camions que accedeixen al municipi des de l’autopista i que, alhora, millori la mobilitat dels busos urbans i interurbans que tenen parada davant l’estació.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!