Eleccions municipals

Anna Enjuanes-Martí, alcaldable de Gelida en Comú

Gelida en Comú vol escoltar a tothom i convida els ciutadans a la inauguració de la seu

Anna Enjuanes-Martí, alcaldable de Gelida en Comú. Gelida en comú

Anna Enjuanes-Martí, alcaldable de Gelida en Comú. Gelida en comú

El passat dimecres, 1 de maig, es va celebrar a Gelida l’acte de presentació de la candidatura de Gelida en Comú – En Comú Guanyem a l’Ajuntament. A l’acte, presentat per Estefi Garcia, hi van intervenir la candidata a l’alcaldia, Anna Enjuanes-Martí i els membres de la candidatura; Ramon Arnabat, coordinador general de Catalunya en Comú, regidor del grup municipal Vilafranca en Comú i candidat a l’alcaldia, i Joan Mena, diputat electe al Congrés per Catalunya en Comú, els quals van fer un petit tast del programa electoral. L’acte es va aprofitar per fer una crida a continuar treballant per la igualtat real d’homes i dones, l’aposta per una educació pública de qualitat, sense la qual no existirà la igualtat d’oportunitats, l’augment de la inversió en educació, i va posar en valor la política comuna per garantir la immersió lingüística.

En les intervencions dels candidats es va constatar la ferma voluntat dels integrants de Gelida en Comú de treballar per millorar la vida de les gelidenques i dels gelidencs, amb la decisió de vetllar per les necessitats de la gent i gestionar-les des d’aquests cinc blocs: educació, participació, drets de les persones, qualitat de vida i progrés sostenible, els quals tenen el seu origen en valors, principis i drets que no han rebut una atenció suficient per part de la corporació municipal.

Gelida en Comú vol escoltar a tothom i convida els ciutadans a la inauguració de la seu situada en el núm. 25 del carrer Major que tindrà lloc el 9 de maig, a les 19:30 hores i els encoratja a expressar-ne queixes i propostes, aportar idees i traslladar inquietuds, de manera presencial o dipositant-les a la bústia instal·lada a la porta, amb el clar propòsit que el dret a expressar-se de manera lliure i oberta sigui el comú perquè és la millor manera d’entendre’s amb la gent.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!