Eleccions municipals

Junts pel Vendrell vol declarar el Vendrell "Ciutat Amiga dels Animals"

La formació proposa adaptar el centre de transferència municipals a un refugi amb més espais pels animals

Redacció El Vendrell 16-05-2019 11:12 Lectures 1851

Junts pel Vendrell ha volgut posar de manifest el seu compromís amb el benestar animal i els animals de companyia aquest dimecres a la tarda a la seva paradeta instal·lada a la carretera del Doctor Robert. La formació que lidera Eva Serramià ha proposat declarar el Vendrell "Ciutat Amiga dels Animals" amb un seguit de propostes.

Aquesta declaració ha de tenir com a pal de paller una nova ordenança adaptada als nous temps, que fomenti activitats externes a les escoles que promoguin un tracte ètic amb els animals i que, a la vegada, es promoguin més campanyes d'esterilització i adopció en lloc d'optar per la compra.

En la mateixa línia, la formació proposa adaptar el centre de transferència municipals a un refugi amb més espais pels animals, millors horaris d'atenció al públic i treballar conjuntament entitats, protectores i tota la ciutat per promoure un tracte ètic i adequat als animals, a més de millorar la pàgina web i els canals de comunicació a les xarxes socials per millorar la informació sobre l'adopció.

Junts pel Vendrell ha repartit, a més, bosses d'excrements per a gossos per conscienciar, a la vegada, que la tinença d'animals ha d'anar acompanyada del respecte i civisme dels propietaris amb l'espai públic i per tenir una ciutat més cuidada. 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans