Eleccions municipals

Junts pel Vendrell vol declarar el Vendrell "Ciutat Amiga dels Animals"

La formació proposa adaptar el centre de transferència municipals a un refugi amb més espais pels animals

Redacció El Vendrell 16-05-2019 11:12 Lectures 2006

Junts pel Vendrell ha volgut posar de manifest el seu compromís amb el benestar animal i els animals de companyia aquest dimecres a la tarda a la seva paradeta instal·lada a la carretera del Doctor Robert. La formació que lidera Eva Serramià ha proposat declarar el Vendrell "Ciutat Amiga dels Animals" amb un seguit de propostes.

Aquesta declaració ha de tenir com a pal de paller una nova ordenança adaptada als nous temps, que fomenti activitats externes a les escoles que promoguin un tracte ètic amb els animals i que, a la vegada, es promoguin més campanyes d'esterilització i adopció en lloc d'optar per la compra.

En la mateixa línia, la formació proposa adaptar el centre de transferència municipals a un refugi amb més espais pels animals, millors horaris d'atenció al públic i treballar conjuntament entitats, protectores i tota la ciutat per promoure un tracte ètic i adequat als animals, a més de millorar la pàgina web i els canals de comunicació a les xarxes socials per millorar la informació sobre l'adopció.

Junts pel Vendrell ha repartit, a més, bosses d'excrements per a gossos per conscienciar, a la vegada, que la tinença d'animals ha d'anar acompanyada del respecte i civisme dels propietaris amb l'espai públic i per tenir una ciutat més cuidada. 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament