Eleccions municipals

Carlos Arija Cuetara, alcaldable de Ciutadans a l'Arboç

Proposen la presència d’agents de trànsit a l’entrada i sortida dels nens de l'escola i tarifa plana per als residents a les zones blaves

Redacció L'Arboç 17-05-2019 20:47 Lectures 2024
Carlos Arija Cuetara, alcaldable de Ciutadans a l'Arboç. EIX

Carlos Arija Cuetara, alcaldable de Ciutadans a l'Arboç. EIX

Carlos Arija Cuetara és l'alcaldable de Ciutadans a l'Arboç. Per primer cop, la formació taronga es presenta al municipi baixpenedesenc amb l'objectiu de fer "un govern de tots i per a tots": "iniciem  aquest projecte amb molta il·lusió, honestedat, confiança  i ganes de donar-ho tot perquè l’Arboç segueixi creixent i nosaltres amb ell".

Carlos Arija Cuetara és original d'Astúries, però viu a l'Arboç des de 1974, quan la seva família es va traslladar de la fàbrica de Cristaleria Española d'Avilés a la d'Arboç. Té més de 20 anys d’experiència com a sindicalista  i 10 anys en el món de la política. Actualment treballa com a tècnic esportiu a les instal·lacions municipals del Vendrell. Es va afiliar a Ciutadans perquè creu "en un estat constitucionalista".

La candidatura es presenta com un "equip pluridisciplinar, on hi ha equitat de dones i homes. Els seus  valors són de treballar per la igualtat d’oportunitats, la seguretat ciutadana, la millora ocupacional, la salut i  la cultura". Concretament, la formació taronga vol "arranjar  les zones verdes i posar més punts de reciclatge; millorar la il·luminació; garantir la presència d’agents de trànsit a l’entrada i sortida dels nens de l'escola; la instal·lació al municipi d’un sistema de vigilància ubicat en les zones més conflictives; una tarifa plana pels residents de l’Arboç pels aparcaments de zona blava; l'ampliació de l’horari del CAP i l'ampliació del servei d’Urgències i la millora de l’ocupabilitat mitjançant els ajuts als empresaris i autònoms".

Candidatura de Ciutadans a l'Arboç
Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans