Eleccions municipals

El PSC enllestirà definitivament la urbanització Can Lloses-Can Marcer en el proper mandat

Aquesta legislatura s’han multiplicat per 10 les inversions a les urbanitzacions de Sant Pere de Ribes respecte al mandat de 2011-2015

El PSC enllestirà definitivament la urbanització Can Lloses-Can Marcer en el proper mandat. PSC

El PSC enllestirà definitivament la urbanització Can Lloses-Can Marcer en el proper mandat. PSC

La candidata socialista, Abigail Garrido, ha deixat clar que urbanitzar Can Lloses-Can Marcer serà una prioritat del proper mandat. Si el PSC governa a Sant Pere de Ribes s’ha proposat fer front a aquest “gran repte” per millorar els drets de les persones que hi viuen.

Després de recepcionar la urbanització Can Pere de la Plana durant aquesta legislatura, els socialistes estan convençuts que cal treballar per enllestir Can Lloses-Can Marcer. En aquesta urbanització manquen serveis bàsics com ara la il·luminació, ja que hi ha algunes zones que s’il·luminen constantment amb generadors.

Durant els darrers quatre anys en els quals els socialistes han estat governant s’han fet més inversions que mai a Can Lloses en aspectes com el manteniment dels accessos o la neteja de boscos per a la prevenció d’incendis. Però en els propers anys es vol posar fil a l’agulla per solucionar aquesta situació en la que es troben moltes de les urbanitzacions del municipi.

La proposta dels socialistes és millorar el manteniment de les urbanitzacions, augmentant la neteja viària, el servei de jardineria i l’arranjament de voreres i vials, a banda de la renovació dels parcs infantils. Alhora, aposten perquè totes les urbanitzacions disposin d’equipaments esportius i les més allunyades, d’equipaments socials.

La seguretat és una qüestió que millorarà amb la instal·lació de càmeres en els accessos de les urbanitzacions i amb l’augment de la presència policial i d’agents cívics. A més, es treballarà en la prevenció d’incendis amb la neteja forestal i de parcel·les.

Amb l’objectiu de millorar la mobilitat s’ampliarà el transport a demanda TAD a totes les urbanitzacions, perquè les persones grans o amb mobilitat reduïda o aquelles que no disposin de vehicle puguin accedir als nuclis urbans. A Mas Alba, concretament, la proposta socialista passa per afegir-hi una ruta de bus urbà a través d’un conveni amb l’Ajuntament de Sitges. En aquesta línia, també es planteja la millora dels accessos viaris i per a vianants.

10 vegades més d’inversions

El govern socialista té en marxa diversos projectes a les urbanitzacions com la portada d’aigües i la modificació de plantejament per ajustar Can Lloses, el canvi de recorregut del clavegueram de Mas Alba-Les Torres, l’accés a Mas Parets de Dalt per Torre del Veguer o el projecte d’inundabilitat de Rocamar.

De fet, aquest mandat s’han multiplicat per 10 les inversions a les urbanitzacions de Sant Pere de Ribes respecte al mandat de 2011-2015.

Entre les accions més significatives es troben les quatre obres d’arranjaments de carrers de Can Lloses; els treballs forestals a Can Pere de la Plana, Can Lloses, Mas Alba, Minivilles, Mas Parets de Dalt i els Colls i els desbrossats a totes les urbanitzacions; les franges forestals de Can Pere de la Plana, Mas Alba i els Girabals; la millora dels camins de Mas Alba i Les Torres i de l’accés dels Vinyals i Rocamar; la instal·lació d’una barana a la riera de Mas Alba; la renovació de contenidors en la meitat de les urbanitzacions i la implantació del Transport A Demanda (TAD) a Can Pere de la Plana, Can Lloses i Mas Alba.

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local