Pactes de govern

El PSC aposta per formar govern a Vilanova i demana "obrir un nou temps polític"

PSC iniciarà contactes amb els partits que han obtingut representació a l’Ajuntament, però també amb entitats i col·lectius de la ciutat per intercanviar impressions sobre el nou escenari polític

Redacció Vilanova i la Geltrú 28-05-2019 11:45 Lectures 2535
Juan Luis Ruiz, celebrant els resultats electorals el passat diumenge. PSC

Juan Luis Ruiz, celebrant els resultats electorals el passat diumenge. PSC

El PSC va resultar la força més votada a les eleccions municipals amb 7.805 vots, per això el candidat a l’alcaldia Juan Luis Ruiz, ha volgut agrair a totes les persones que han fet confiança a la candidatura i al projecte dels i les socialistes a la ciutat. Una victòria que per a Ruiz significa que la ciutadania “demana obrir un nou temps polític també a la ciutat i que el lideri el PSC com a força guanyadora a Vilanova”.

Ruiz també demana responsabilitat a tots els partits amb representació municipal per garantir la governabilitat de la ciutat els propers quatre anys, posant Vilanova i la Geltrú per davant i amb l’objectiu de superar la política de fronts al municipi.

Amb aquesta idea, Ruiz recorda que cal superar el bloqueig polític municipal en alguns aspectes i acordar els mínims per a garantir que els propers quatre anys puguin significar un canvi en diversos àmbit com el de potenciar la cohesió social, prioritzar el manteniment de l’espai públic o treballar per la promoció i capitalitat de la ciutat per generar oportunitats, i això passa també per haver de prendre decisions en temes cabdals de la ciutat com poden ser “l’urbanisme, l’organització municipal o altres àmbits que permetin que aquest sigui un mandat per recuperar inversions i planificar i executar projectes d’aquest mandat i pels propers anys”, i això passa per acordar les prioritats a la ciutat per sobre de cessions o renúncies en aquests temes que es vulguin posar a la taula.

En aquest sentit, el PSC iniciarà contactes amb els partits que han obtingut representació a l’Ajuntament, però també amb entitats i col·lectius de la ciutat per intercanviar impressions sobre el nou escenari polític que s’ha obert.

Finalment Juan Luis Ruiz també ha volgut recordar que el PSC també vol obrir aquest nou temps polític a la comarca del Garraf, a on amb 17.394 vots torna a ser la primera força política del Garraf. 

Eleccions

Apostar pel vot electrònic

Miquel Casellas

El problema d'aquesta farsa de democràcia que tenim és que encara que votin quatre gats al final seran vàlides les eleccions

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No