Pactes de govern

Junts per La Granada i el PSC pacten un acord per governar els propers quatre anys

'Malgrat haver estudiat profundament la possibilitat de formar un govern d’unitat entre els tres grups resultants dels comicis del 26 de maig, aquesta opció ha resultat inviable'

Redacció La Granada 06-06-2019 14:35 Lectures 3036
Junts per La Granada i el PSC pacten un acord per governar els propers quatre anys. Junts per La Granada

Junts per La Granada i el PSC pacten un acord per governar els propers quatre anys. Junts per La Granada

Junts per La Granada i el Partit dels Socialistes de Catalunya han arribat a un acord per formar govern a La Granada els propers quatre anys. D’aquesta manera, l’alcalde de La Granada durant els propers quatre anys serà Joan Cols Canals (JxLG) i el primer tinent alcalde serà Jordà Jaime Ortiz (PSC): "La responsabilitat, la coherència i la transparència envers la ciutadania han estat els principals arguments per assolir un acord", ha explicat les dues forces en un comunicat.

Les dues formacions asseguren que "malgrat haver estudiat profundament la possibilitat de formar un govern d’unitat entre els tres grups resultants dels comicis del 26 de maig, aquesta opció ha resultat inviable ja que el tercer dels implicats ha establert múltiples línies vermelles que s’oposen frontalment a les idees que tant PSC com JxLG hem defensat en els respectius programes".

En aquest sentit, han dit que "és la nostra responsabilitat prioritzar el benestar de les granadenques i granadencs i per això trobem necessari deixar endarrere els colors i les sigles polítiques, per tal d’assolir un pacte que situï la millora i el desenvolupament del municipi com a única prioritat. La coherència de l’acord recau en tots els aspectes que comparteixen els programes de JxLG i PSC. Aquestes similituds posen de manifest que la direcció en la que volem fer avançar el poble és la mateixa".

 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres