Pactes de govern

Junts per Vilafranca i PSC reediten el seu pacte de govern

Les assemblees d'ambdues formacions han avalat, per una molt àmplia majoria, reeditar el pacte de govern per al proper mandat

Redacció Vilafranca del Penedès 13-06-2019 14:59 Lectures 2108

Junts per Vilafrana i PSC han reeditat el seu pacte de govern i la sociovergència tornarà a liderar l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès els propers quatre anys. Per a les dues formacions, "les eleccions municipals del passat dia 26 de maig van donar un clar aval al govern que fins ara ha estat al davant de l'Ajuntament de Vilafranca". Els resultats van atorgar la suma de 12 regidors i regidores, exactament el mateix que tenia el govern en l’anterior mandat.

En aquestes setmanes, s'ha treballat per aconseguir el millor pacte de govern, posant en valor l'estabilitat i un programa de govern sòlid. Es tracta d'un pacte per a 4 anys avalat per la trajectòria d'aquests darrers anys: "permet assegurar un clima de confiança mutu per tirar endavant tots els projectes iniciats".

Les dues formacions destaquen que "s'ha treballat per aconseguir un acord que asseguri els projectes importants, d’acord als programes electorals presentats".

Ambdues formacions no posen, ara i en el futur, cap limitació a l'acord amb altres forces que es vulguin sumar al projecte i fer-hi noves aportacions i enalteixen la transversalitat, "ja que al govern de l’Ajuntament  de Vilafranca conviuran la major part de les sensibilitats presents a la vila, des de l’independentisme fins el federalisme, amb l’anhel compartit que s’acabi amb la injustícia de l’empresonament dels polítics catalans i el desig que s’abandoni la judicialització de la política de forma que s’abordi la solució de tots els conflictes a través del diàleg i la participació de la ciutadania".

Aquest acord permetrà que, dissabte, l'alcalde sigui en Pere Regull ja en primera votació, i ja el proper dilluns es posi en marxa el nou govern.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No