Partit Popular

El vilanoví Carlos Remacha, nou responsable de Política Municipal de les Noves Generacions del PP

Noves Generacions del PPC renova la seva cúpula amb l'objectiu de tornar a ser el partit constitucionalista referència

ACN Vilanova i la Geltrú 14-06-2019 13:48 Lectures 2580

Noves Generacions de Catalunya, les joventuts del PPC, han renovat la seva estructura interna, que continuarà presidint Irene Pardo, i que comptarà amb Óscar Lupiáñez de secretari general i Ignacio Rigau de coordinador general. A més, hi haurà set vicesecretaries i onze secretaries. Segons un comunicat d'aquest divendres, Pardo –que va ser la número tres de Cayetana Álvarez de Toledo a les eleccions espanyoles del mes d'abril– ha defensat les noves incorporacions "per reorganitzar la formació popular i tornar a ser el partit constitucionalista referència del país". La presidenta de les joventuts catalanes del PP va ser escollida el maig de 2018.

Els nous vicesecretaris seran Pau Ferran (Organització), Ramón Riera (Territorial), Cristian Hundamal (Comunicació), Asier Abad (Estudis i Programes), Carlos Artola (Universitats), Carlos Remacha (Política Municipal) i Marc Gay (Acció Social).

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament