Partit Popular

El vilanoví Carlos Remacha, nou responsable de Política Municipal de les Noves Generacions del PP

Noves Generacions del PPC renova la seva cúpula amb l'objectiu de tornar a ser el partit constitucionalista referència

ACN Vilanova i la Geltrú 14-06-2019 13:48 Lectures 2414

Noves Generacions de Catalunya, les joventuts del PPC, han renovat la seva estructura interna, que continuarà presidint Irene Pardo, i que comptarà amb Óscar Lupiáñez de secretari general i Ignacio Rigau de coordinador general. A més, hi haurà set vicesecretaries i onze secretaries. Segons un comunicat d'aquest divendres, Pardo –que va ser la número tres de Cayetana Álvarez de Toledo a les eleccions espanyoles del mes d'abril– ha defensat les noves incorporacions "per reorganitzar la formació popular i tornar a ser el partit constitucionalista referència del país". La presidenta de les joventuts catalanes del PP va ser escollida el maig de 2018.

Els nous vicesecretaris seran Pau Ferran (Organització), Ramón Riera (Territorial), Cristian Hundamal (Comunicació), Asier Abad (Estudis i Programes), Carlos Artola (Universitats), Carlos Remacha (Política Municipal) i Marc Gay (Acció Social).

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres