Atenció domiciliària

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes rescindeix el contracte amb Senfo, concessionària de l’atenció domiciliària

El consistori es fa càrrec de les nòmines de les treballadores, seguint les passes de Sant Andreu de la Barca

ACN Sant Pere de Ribes 14-06-2019 17:34 Lectures 2687
Ajuntament de les Roquetes. Ajt Sant Pere de Ribes

Ajuntament de les Roquetes. Ajt Sant Pere de Ribes

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha rescindit el contracte amb l’empresa Senfo, concessionària del servei d’atenció domiciliària, un cop constatat que aquesta ha deixat de pagar les nòmines a la seva plantilla. Davant la situació, el consistori ha anunciat que es farà càrrec directament del sou de les treballadores i estudiarà accions legals contra l’empresa, seguint les mesures que ahir dijous també anunciava l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, on Senfo gestionava dues llars d’infants. El govern ribetà ha destacat que està fent “tot el que legalment és possible” per garantir els sous al personal i per mantenir els serveis i que els usuaris no se’n ressentin.

Segons un comunicat emès aquest divendres per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, Senfo ha comunicat aquesta setmana que es troba en procés de declaració de fallida. “L’Ajuntament vol reconèixer la predisposició de les treballadores i la professionalitat que han mostrat en tot moment malgrat el malestar sobrevingut”, destaca el consistori, mentre agraeix a la plantilla que no hagi alterat el servei en cap moment.

La Federació d'Educació de CCOO, que ha acompanyat els treballadors afectats durant tot el procés, alerta que la situació de Sant Pere de Ribes i Sant Andreu de la Barca es podria repetir a d'altres municipis com ara Vilanova i la Geltrú on també opera l'empresa Senfo. Apunta que, en cas que sigui així, estudiarà dur a terme alguna acció conjunta.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No