Mandat 2019-23

El nou cartipàs de Vilafranca redueix el nombre de regidories i situa l’atenció social i el civisme com a prioritats

Pere Regull redistribueix les responsabilitats dels antics regidors

ACN Vilafranca del Penedès 17-06-2019 20:48 Lectures 1951
El nou cartipàs de Vilafranca redueix el nombre de regidories i situa l’atenció social i el civisme com a prioritats. Ajuntament de Vilafranca

El nou cartipàs de Vilafranca redueix el nombre de regidories i situa l’atenció social i el civisme com a prioritats. Ajuntament de Vilafranca

El cartipàs de Vilafranca del Penedès pel mandat 2019-2023 redueix de 24 a 22 el nombre de regidories i redistribueix algunes de les competències municipals, marcant com a prioritats l’atenció social i la convivència ciutadana. Entre les novetats, la Regidoria d’Habitatge s’integra a l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, la Regidoria de Convivència forma part d’Alcaldia, i es creen les regidories de Drets Socials, de Via Pública i de Projectes Estratègics i Mobilitat. Pel que fa a l’organigrama, l’alcalde Pere Regull aprofita la incorporació de nous noms per distribuir les àrees de treball dels antic regidors. Tot i els canvis, el primer tinent d’alcalde continuarà sent el socialista Francisco Romero.

La Junta de Govern Local del nou executiu queda formada per l’alcalde Pere Regull i els regidors Francisco Romero, Aureli Ruiz, Ramon Zaballa, Joan Manel Montfort, Lourdes Sànchez i Ricard Rafecas.

Regull ha signat aquest dilluns els decrets per posar en marxa el nou cartipàs, que s’estructura en les mateixes cinc àrees que el mandat anterior: Alcaldia; Acció Territorial i Serveis Urbans; Serveis Centrals i Hisenda; Serveis a les Persones i Promoció Social, i Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior. Dins de cara àrea, però, s’han ajustat les competències.

Entre els diversos canvis, per exemple, Educació passa a assumir tot allò relacionat amb formació i orientació educativa –serveis abans distribuïts en vàries branques-, mentre que s’agrupen en una sola regidoria tots els serveis relacionats amb Igualtat, Solidaritat i Cooperació.

Pel que fa a Urbanisme, integrarà ara totes les competències en planificació urbanística, obres i projectes, i també projectes innovadors en l’àmbit urbà, que fins ara estaven repartits en dues regidories diferents.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres