Investidura

Josep Maria Padullés és el nou alcalde de Sant Martí Sarroca

Padullés va reiterar les paraules que havia pronunciat durant la campanya “no sabem quines coses podrem fer, però sí sabem com les volem fer”

Josep Maria Padullés és el nou alcalde de Sant Martí Sarroca. Ajt Sant Martí Sarroca

Josep Maria Padullés és el nou alcalde de Sant Martí Sarroca. Ajt Sant Martí Sarroca

A les 9 del matí del passat 15 de juny es va celebrar, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, el Ple de constitució de la nova corporació municipal per a la legislatura 2019-2023, la presa de possessió dels nous regidors i l'elecció del nou alcalde.

Les eleccions municipals del 26 de maig havien donat com a resultat 3 regidors de Foment Martinenc, com a llista més votada, 3 regidors de JuntsxSantMartí, 2 regidors de Movem Sant Martí, 2 regidors d’ERC i 1 regidor d’AM-CUP.

Els regidors de més i menys edat que van presidir el plenari, com a mesa d'edat, van ser Josep Maria Padullés i Núria Galtés, ambdós de Foment Martinenc. Després d’haver  complert el tràmit de promesa o jurament del càrrec per part de tots els regidors, alguns per imperatiu legal, es va procedir a la votació per nomenar el nou alcalde i va resultar elegit per majoria absoluta, el candidat de Foment, Josep Maria Padullés Altisent.

Finalment, després de l'elecció del nou alcalde, els caps de llista de les diferents formacions polítiques van dedicar unes paraules al nombrós públic que seguia l’acte a la Sala de Plens i també als oients de Sarroca Ràdio. El to de tots els portaveus va ser de cordialitat general: de ganes de governar en coalició per part dels partits que formaran l’equip de govern i de ganes de fer una oposició constructiva per part de la resta de partits. Les primeres paraules del nou alcalde també van anar en aquesta direcció de buscar la màxima entesa. Padullés va reiterar les paraules que havia pronunciat durant la campanya “no sabem quines coses podrem fer, però sí sabem com les volem fer”, en al·lusió al tarannà dialogant de cercar la calma i l’entesa al municipi, fins al punt que va expressar que el seu desig hagués estat un govern de concentració amb totes les forces escollides treballant junts per al poble.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!