Mandat 2019-23

Olga Arnau: “Volem que d’aquí quatre anys Vilanova sigui una ciutat socialment més justa i econòmicament més prospera”

La nova alcaldessa Olga Arnau posa al centre de l’acció de govern les emergències socials (VÍDEO)

Júlia Olivé Vilanova i la Geltrú 25-06-2019 10:25 Lectures 4530
Olga Arnau (ERC), nova alcaldessa de Vilanova . EIX

Olga Arnau (ERC), nova alcaldessa de Vilanova . EIX

Olga Arnau va ser investida in extremis el 15 de juny amb un pacte firmat a tres bandes –JxCat, ERC i CUP- minuts abans que se celebrés el ple. Tant a última hora que fins i tot la seva parella no sabia que seria investida alcaldessa fins que ho va veure amb els seus propis ulls quan era al saló de plens.

Entrevistada per EIX DIARI cinc dies després de ser investida com a alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Arnau, qui abans havia sigut regidora d’hisenda i primera tinenta d’alcaldia, assegura que encara aquesta legislatura amb “il·lusió”, però que el compromís i la responsabilitat ja hi eren des de molt abans. La republicana per ara governa amb els seus regidors d’ERC, conformant així un govern de 7 regidors, però l’objectiu és tenir un govern de majoria absoluta independentista (sumant-hi Junts i la CUP). De moment l’alcaldessa republicana afirma que estan desenvolupant els punts del pacte d’investidura signat el dissabte 15 de juny.

Les emergències socials, protagonistes durant la campanya electoral, són prioritats per Olga Arnau. Sobre la problemàtica de l’habitatge, l’alcaldessa creu que s’ha d’ampliar el parc d’habitatge i utilitzar, a més, tots els recursos disponibles.

La republicana vol que Vilanova d’aquí quatre anys sigui una ciutat “amable, socialment més justa i econòmicament prospera”, però el seu objectiu és treballar a vuit anys o més vista i deixar una bona herència a la ciutat. 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No