Pactes de govern

ERC continua apostant per un govern de concentració republicana al Consell Comarcal del Garraf

Esquerra Republicana manté la mà estesa a JuntsxCat per aïllar els partits del 155 de qualsevol espai de poder

Redacció Vilanova i la Geltrú 03-07-2019 17:52 Lectures 1887

ERC continua apostant per un govern de concentració republicana al Consell Comarcal del Garraf, malgrat el pacte anunciat ja aquest matí per PDeCat i PSC per repartir-se la presidència de la institució. Des dels resultats de les eleccions municipals del passat 26 de maig, l'executiva comarcal d'Esquerra Republicana del Garraf assegura que va negociar amb les forces republicanes representades un govern "que aïllés del Consell Comarcal del Garraf les forces del 155, responsables del període de repressió que viu el nostre país".

Durant les converses, "els republicans hem tingut mirada llarga i generositat en tot moment i, fins i tot, hem ofert a Junts Per Catalunya la presidència del Consell Comarcal durant els 4 anys de legislatura". Tot i que les negociacions no han prosperat, ERC apel·la a les directius d'Oriol Junqueras i creu que "l'alternativa a la repressió encara és viable, per això animem a JuntsxCat a acceptar la proposta de govern republicà de concentració al Consell Comarcal".

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres