Mandat 2019-23

Definit el nou cartipàs municipal a Albinyana

El decret amb l'atribució de les diferents àrees de treball pels quatre anys vinents fa que el primer tinent d'alcalde, Francisco Cohard, esdevingui el responsable d'Hisenda, Serveis Municipals, Obres Públiques i Via Pública i Camins, Medi i Entorn

Redacció Albinyana 08-07-2019 17:50 Lectures 2480
Definit el nou cartipàs municipal a Albinyana. Ajuntament d'Albinyana

Definit el nou cartipàs municipal a Albinyana. Ajuntament d'Albinyana

L'alcalde d'Albinyana, Quim Nin, ha fet ja el nomenament de les regidories per al mandat 2019-2023 al municipi albinyanenc entre els regidors de la formació de Convivència, que va revalidar la majoria absoluta a les eleccions de finals de maig. El mateix alcalde es fa càrrec de Planificació territorial, Urbanisme i Gestió Interna.

El decret amb l'atribució de les diferents àrees de treball pels  quatre anys vinents fa que el primer tinent d'alcalde, Francisco Cohard, esdevingui el responsable d'Hisenda, Serveis Municipals, Obres Públiques i Via Pública i Camins, Medi i Entorn Natural.

Marifé Merchán, a part de ser segona tinent d'alcalde- es farà càrrec de Seguretat Ciutadana i Civisme, Cultura, Joventut, Relacions amb Entitats i Serveis Socials. 

Per la seva banda, Christian Maya -tercer tinent d'alcalde- s'estrenarà de regidor amb la gestió dels Equipaments Municipals, Esport, Comerç i Turisme, Mobilitat, Promoció Econòmica i Ocupació. Així mateix Vanesa Conejo que també és una regidora novella portarà Participació Ciutadana i Comunicació, Promoció de la Salut, Polítiques d'Igualtat i Gènere i la nova regidoria de Protecció Animal.

El cartipàs sencer inclou les responsabilitats de la regidora Rosa Ribas que portarà Educació, Gent Gran, Contractació, Cicle Complet de l'Aigua, Residus i la nova regidoria d'Imatge de Poble.

Divendres passat es va donar compte al Ple d'aquesta distribució. A la sessió també es va aprovar que la periodicitat de les sessions serà trimestral, es va crear la comissió de govern que es reunirà quinzenalment i es van nomenar els representants municipals a entitats i ens supramunicipals. També es va acordar el règim de dedicacions i indemnitzacions per assistències. En la proposta que va tenir els vots a favor de l'equip de govern i l'abstenció de la resta de grups, es fixa una indemnització de 75 euros per assistència a la Comissió de Comptes, 100 euros per Ple i 300 euros per Junta de Govern. Pel que fa a dedicacions n'hi haurà tres de parcials a raó d'un quaranta per cent de la jornada amb una retribució bruta similar a la plaça d'administratiu de la plantilla de personal laboral del propi ajuntament. Els regidors amb dedicació seran Vanesa Conejo, Christian Maya i Rosa Ribas. 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No