Ple municipal

La postconvergent Eva Serramià abandona el grup municipal de Junts pel Vendrell

El ple extraordinari del Vendrell nomena Sílvia Vaquero com a nova regidora de Cultura i Turisme

Redacció El Vendrell 22-07-2019 12:11 Lectures 1266
El ple extraordinari del Vendrell nomena Sílvia Vaquero com a nova regidora de Cultura i Turisme. Ajuntament del Vendrell

El ple extraordinari del Vendrell nomena Sílvia Vaquero com a nova regidora de Cultura i Turisme. Ajuntament del Vendrell

El Ple extraordinari celebrat aquest dissabte a la tarda a l'Ajuntament del Vendrell va aprovar diverses qüestions de caire organitzatiu de la nova Corporació.

D’una banda, la sessió va prendre coneixement de la renúncia al càrrec de regidora de l’Ajuntament del Vendrell d’Eva M. Serramià, del grup municipal Junts pel Vendrell (JxV) i que ja no va ser present a la sessió plenària de dissabte. El ple també va acordar declarar la vacant d’un lloc de regidor del grup municipal Junts pel Vendrell i sol·licitar a la Junta Electoral Central que sigui expedida la credencial acreditativa de la condició d’electe a favor de Mar Galeano Salvador per ser la següent en la llista electoral del grup municipal JxV. 

Per aquest motiu, el Ple de dissabte també va donar compte de la nova constitució del grup municipal de JxV, que de moment queda integrat pel regidor Josep Mercader.

D’altra banda, el Ple va fer l’assabentament de diversos decrets d’Alcaldia respecte les delegacions als regidors i regidores municipals. En concret, es van fer els següents: conferir a la regidora Sílvia Vaquero les delegacions de Cultura i Turisme; delegar les celebracions dels matrimonis civils a tots els regidors i regidores del Consistori i n omenar els membres de cadascuna de les Comissions Informatives.

Així mateix, el ple va aprovar el nomenament dels representants de la Corporació en els diferents organismes dels que l’Ajuntament n’és part integrant. Aquest punt es va aprovar amb 19 vots a favor i 1 abstenció (JxV).

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament