Parlament

L'alcaldessa de Sitges, nova diputada al Parlament d'ERC

Aurora Carbonell s'incorporarà en els propers dies al grup parlamentari republicà

Redacció Sitges 22-07-2019 20:58 Lectures 2684
L'alcaldessa de Sitges, nova diputada al Parlament d'ERC. Ajuntament de Sitges

L'alcaldessa de Sitges, nova diputada al Parlament d'ERC. Ajuntament de Sitges

L’alcaldessa de Sitges, la republicana Aurora Carbonell, ha estat nomenada diputada al Parlament de Catalunya, un càrrec que compatibilitzarà amb l'alcaldia. La presa de possessió del nou càrrec es farà en el transcurs dels propers dies. Carbonell és graduada en Humanitats i professionalment s'ha dedicadat a l'empresa turística com a propietària d'una agència de viatges. En els darrers quatre anys ha estat Primera Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Sitges i regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges. 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament