Guanyem Sitges

Malestar a l'equip de govern de Sitges pel nomenament d'Aurora Carbonell com a diputada al Parlament

Guanyem Sitges considera que tots els càrrecs institucionals ocupats han de comptar amb una dedicació única

Redacció Sitges 25-07-2019 19:26 Lectures 2735
Els regidors Xavier Salmerón i Júlia Vigó informen sobre els primers dies de govern a Sitges. Guanyem Sitges

Els regidors Xavier Salmerón i Júlia Vigó informen sobre els primers dies de govern a Sitges. Guanyem Sitges

El nomenament de l'alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, com a diputada al Parlament ha provocat les primeres tensions a l'equip de govern local. Guanyem Sitges, socis d'ERC a l'executiu sitgetà, ha lamentat que l'alcaldessa opti per compaginar els dos càrrecs: "volem expressar el nostre desacord amb la seva decisió d’acceptar el càrrec. Guanyem Sitges considerem que tots els càrrecs institucionals ocupats han de comptar amb una dedicació única. És per aquest motiu que al nostre Codi Ètic prohibim la duplicitat de càrrecs de les persones regidores del nostre grup, més enllà d’aquells que són indissolubles del càrrec de la regidoria municipal. Sabem que no podem aplicar el Codi Ètic de Guanyem Sitges a la resta de formacions amb les què compartim Govern; tanmateix, volem recordar que durant les converses per formalitzar el pacte de Govern amb ERC i SGI, es va parlar en repetides ocasions de la necessitat que les persones que formessin part del Govern intentessin, en la mesura de les seves possibilitats, tenir una dedicació plena a Sitges i al mandat de la seva ciutadania".

En un comunicat, Guanyem Sitges considera que "un càrrec com el seu es deu, en primer lloc, als veïns i veïnes de Sitges, més que als aparells de partit, per tant, no compartim les explicacions donades per l’alcaldessa per acceptar aquest nomenament" i anuncien que "estarem especialment atents i atentes perquè la seva tasca al Parlament no interfereixi en les funcions d’alcaldessa". 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres