Diada Nacional

El polític Carles Campuzano pronunciarà la conferència institucional de l’Onze de Setembre a Vilafranca

El vilanoví pronunciarà la conferència commemorativa de la Diada a Vilafranca, amb el títol “El país de demà”

Redacció Vilafranca del Penedès 04-09-2019 11:38 Lectures 1635

La conferència institucional de la Diada Nacional de Catalunya amb què s’inicia la celebració a Vilafranca del Penedès, anirà a càrrec aquest any del polític Carles Campuzano i Canadès. En la seva intervenció al Saló de Plens de l’Ajuntament, el proper dimarts dia 10 de setembre, a les vuit del vespre, pronunciarà la conferència commemorativa de la Diada a Vilafranca, amb el títol “El país de demà”.

Ofrena floral

Acabada la conferència institucional, s’anirà fins al monument en honor al president Lluís Companys, a la plaça dels Països Catalans, al barri de la Girada, per fer una ofrena floral. Aquesta ofrena està prevista per a les 21,30 hores. L'Ajuntament de Vilafranca convida totes les institucions, entitats, associacions i partits polítics locals i comarcals a fer-hi la seva pròpia ofrena floral.

L’endemà, dia 11 de setembre, a les 19 hores a la plaça de la Vila, hi haurà ballada de sardanes a càrrec de la cobla Catània.

Eleccions

Apostar pel vot electrònic

Miquel Casellas

El problema d'aquesta farsa de democràcia que tenim és que encara que votin quatre gats al final seran vàlides les eleccions

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No