Diada Nacional

El polític Carles Campuzano pronunciarà la conferència institucional de l’Onze de Setembre a Vilafranca

El vilanoví pronunciarà la conferència commemorativa de la Diada a Vilafranca, amb el títol “El país de demà”

Redacció Vilafranca del Penedès 04-09-2019 11:38 Lectures 1393

La conferència institucional de la Diada Nacional de Catalunya amb què s’inicia la celebració a Vilafranca del Penedès, anirà a càrrec aquest any del polític Carles Campuzano i Canadès. En la seva intervenció al Saló de Plens de l’Ajuntament, el proper dimarts dia 10 de setembre, a les vuit del vespre, pronunciarà la conferència commemorativa de la Diada a Vilafranca, amb el títol “El país de demà”.

Ofrena floral

Acabada la conferència institucional, s’anirà fins al monument en honor al president Lluís Companys, a la plaça dels Països Catalans, al barri de la Girada, per fer una ofrena floral. Aquesta ofrena està prevista per a les 21,30 hores. L'Ajuntament de Vilafranca convida totes les institucions, entitats, associacions i partits polítics locals i comarcals a fer-hi la seva pròpia ofrena floral.

L’endemà, dia 11 de setembre, a les 19 hores a la plaça de la Vila, hi haurà ballada de sardanes a càrrec de la cobla Catània.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament