Diada Nacional

Ciutadans no assistirà als actes institucionals de la Diada a Vilanova

La portaveu de Cs a l´Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Erika Quintero, afirma que la seva formació no participarà en uns actes que exclouen més de la meitat dels catalans

ACN Vilanova i la Geltrú 09-09-2019 9:05 Lectures 1875

La portaveu de Cs a l´Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Erika Quintero, ha anunciat aquest cap de setmana que "Ciutadans no participarà en cap acte institucional de la Diada". Quintero ha explicat que això será així perquè "els partits separatistes s´han apropiat d´aquesta festa organitzant actes que exclouen més de la meitat de la societat". 

La portaveu de la formació taronja ha apostat per la celebració d´una " Diada que sigui representativa de tots els catalans i que no estigui instrumentalitzada al servei d´una ideología que busca el trencament i la confrontació". En aquest sentit, Erika Quintero ha recordat que "des de Ciutadans sempre s´ ha proposat com a festivitat de Catalunya la Diada de Sant Jordi".
 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament