Prevaricació

Arxivada la denúncia per presumptes irregularitats en la convocatòria de places de la Policia Local de Calafell

El jutge no hi veu cap delicte de tràfic d'influències ni prevaricació

ACN/ Xavi Toscano Calafell 10-10-2019 13:51 Lectures 1878

El jutjat d’instrucció número 9 del Vendrell ha arxivat la denúncia per un possible tracte de favor cap a 2 aspirants que es van presentar a una convocatòria de 5 places d'agents de la Policia Local de Calafell. En la interlocutòria, a la qual ha tingut accés l'ACN, el jutge especifica que no hi veu cap delicte de tràfic d'influències, prevaricació o revelació de secrets. A més, destaca que la denúncia s'hauria hagut de presentar per la via del contenciós administratiu i no per la via penal.

La denúncia la va interposar el sindicat policial SPL-CME, que va advertir que s'haurien comès irregularitats durant el procés de selecció, concretament en l'apartat de proves mèdiques. En un primer moment els aspirants no van passar el reconeixement mèdic, però posteriorment van aportar un certificat extern que els considerava aptes per seguir en el procés de selecció. La fiscalia va acceptar la denúncia del sindicat policial i els Mossos van personar-ne a l'Ajuntament de Calafell per demanar informació i documentació sobre la convocatòria de 5 places d’agent de la policia local.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres