Executiva local

Josep Àlvarez, nou president local d'ERC per fer “un nou impuls al projecte republicà a Vilafranca”

La nova executiva vilafranquina va rebre el suport unanime de l'Assemblea de militància i encara el repte de construir una alternativa al model esgotat dels pactes entre Junts per Catalunya i el PSC

Redacció Vilafranca del Penedès 29-10-2019 17:48 Lectures 2969
Josep Àlvarez, nou president local d'ERC per fer “un nou impuls al projecte republicà a Vilafranca”. ERC

Josep Àlvarez, nou president local d'ERC per fer “un nou impuls al projecte republicà a Vilafranca”. ERC

Va avisar quan va acomiadar-se del ple municipal, Josep Àlvarez deixava l'acta de regidor però no l'activitat política. Aquesta setmana l'Assemblea d'Esquerra Republicana l'ha escollit president local encapçalant un nou equip de persones per liderar el partit els propers quatre anys a la capital penedesenca.

Alvarez va explicar que cal seguir la feina de combinar l'acció institucional amb l'acció de proximitat i que cal donar molt més pes i incidència a la militància. El nou president republicà va remarcar que malgrat el moment dur i complicat que viu el país, és ara més que mai que cal treballar i sumar per la causa republicana. En aquest sentit va reiterar el convenciment de la necessitat de que Vilafranca tingui un govern republicà per fer front als reptes que té la vila. Així, l'objectiu de la nova executiva és treballar per enfortir el projecte republicà i construir una alternativa al model esgotat dels pactes entre JXC i el PSC.

La nova executiva republicana està formada per tres grans àrees de treball. Per una banda l'àmbit organitzatiu liderat per Montse Espinosa des de la secretaria de militància, juntament amb Dolors Tosas; amb Toni Sansa a organització; Xavi Custodio a finances i Quim Barberà a activisme. L'àrea de política municipal amb la regidora Mònica Hill i Albert Guasch que coordinarà el Consell Sectorial. I finalment l'àrea d'acció política liderada per Pere Sàbat a la secretari d'entorn i campanyes; Gemma Urgell a cominicació; Lisbeth Murga a Feminisme; Georgiana Ciupag a Ciutadania; Maria Sardà a moviments socials; Juanma Torralba a la secció de barri de Les Clotes; Isabel Torrents a la secció de barri de la Barceloneta; Lurdes Serrano a la secció de barri de l'Espirall.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres