Participació ciutadana

Sitges dona el tret de sortida de les Jornades de Participació Ciutadana

La primera sessió s'ha fet avui a les 19h amb l’alcaldessa i tot el seu equip de govern

El regidor de Participació Ciutadana, Xavier Salmerón, afirma que el govern vol “obrir portes i finestres” de la institució perquè “els ciutadans de Sitges se sentin partíceps de la gestió política municipal”

Júlia Olivé Sitges 11-11-2019 20:00 Lectures 1522
Sitges dona el tret de sortida de les Jornades de Participació Ciutadana. Ajuntament de Sitges

Sitges dona el tret de sortida de les Jornades de Participació Ciutadana. Ajuntament de Sitges

L’Ajuntament de Sitges inicia avui les jornades de participació ciutadana amb l’Audiència pública amb l’alcaldessa, que es farà a les 19h al Centre Cultural Miramar. En allà el Govern explicarà quines són les accions que ha fet l’executiu des que va iniciar el mandat i s’atendran els dubtes de la ciutadania i es recolliran les aportacions que generin.

Les jornades, organitzades per la regidoria de Participació Ciutadana, comencen avui i acaben el 10 de desembre. En aquest temps es faran 5 audiències públiques i dues taules rodones sobre els àmbits de la neteja, l’habitatge, les platges, el model turístic, el poble de Garraf i Les Botigues.

El regidor de Participació Ciutadana, Xavier Salmerón, entrevistat per EIX Diari, afirma que el govern “creu” en la participació ciutadana “en tots els àmbits” i que es volen “obrir portes i finestres” de la institució perquè “els ciutadans de Sitges se sentin partícips de la gestió política municipal”. A finals d’any el govern presentarà el pla de mandat, on s’inclouran propostes que facin els veïns en aquestes jornades de participació. Salmerón ha afirmat que aquesta és una aposta molt clara del govern per “rendr comptes” de l’acció de govern i està previst que el pròxim any es torni a fer una edició de les jornades.

Els veïns de Sitges poden participar en aquestes jornades presencialment i poden formular preguntes. També podran seguir-les en directe via ‘streaming’ al Facebook de l’Ajuntament de Sitges.

La majoria de les sessions tenen el format d’audiència pública i comptaran amb responsables polítics i tècnics municipals, tret de dues taules rodones amb professionals externs a l’administració.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No