T'hi sumes

El poble de Garraf centra la quarta de les audiències de participació ciutadana

Durant la sessió es van exposar algunes de les actuacions previstes al poble de Garraf com el desenvolupament de plans urbanístics o la implementació del pla especial de neteja de platges

Redacció Sitges 27-11-2019 17:55 Lectures 3785
El poble de Garraf centra la quarta de les audiències de participació ciutadana. Ajuntament de Sitges

El poble de Garraf centra la quarta de les audiències de participació ciutadana. Ajuntament de Sitges

Prop d'una cinquantena de persones del poble de Garraf van participar ahir dimarts en la quarta de les trobades veïnals organitzades per l’Ajuntament en el marc de les jornades de participació ciutadana 'T'hi sumes'.

El regidors de Participació Ciutadana, de Serveis Urbans, de Platges i el regidor de Territori, van presentar les actuacions previstes a Garraf que estan pendents d’execució. La implementació del pla especial de neteja de platges; el desenvolupament de plans urbanístics com el de Garraf Est i d'accés a Garraf Ponent; o l'inici de l'estudi de la gestió integral del Parc de Garraf, són alguns dels projectes que s’iniciaran. Altres accions que també es preveuen dur a terme en aquest nucli de Sitges, són habitatges de protecció i d'emergència social i protocols d'actuació en drets socials.

En el torn de les intervencions de la ciutadania, els assistents es van interessar per l'estat dels projectes com els que afecten als accessos al poble, la circulació de vehicles, l'estat de les voreres o la ubicació dels contenidors de recollida. Els veïns van preguntar també sobre l'estat del projecte de renovació de la depuradora d'aigües residuals, que se situa a Port Garraf, així com l’estat de neteja de l’espigó de llevant del port o l’estat de les platges.

El govern va fer un balanç d’alguns dels projectes realitzats en els darrers anys, com la millora de la xarxa de distribució d'aigua al carrer Josep Llorach; el projecte constructiu de renovació de les xarxes de distribució de Garraf; l’actualització i modificació del projecte d'estació depuradora d'aigües residuals; la re-urbanització de l'avinguda Jospe Llorach del poble de Garraf; o el projecte de reforma urbana de les escales d'accés al pas sota la via de Garraf.

Les jornades de participació ciutadana continuaran el 3 de desembre a Les Botigues de Sitges. El cicle es tancarà el dia 10 de desembre amb el futur de les destinacions turístiques madures. L’audiència prevista per aquest dijous, 28 de novembre, sobre el futur de les destinacions turístiques, s’ha ajornat per motius d’agenda dels ponents. 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres