Nova etapa

Tres penedesencs escollits membres del Secretariat Nacional de la CUP

Redacció Vilafranca del Penedès 03-12-2019 8:28 Lectures 3391
Ivà Gallego, Joan López i Laia Santís són escollits membres del Secretariat Nacional de la CUP. CUP

Ivà Gallego, Joan López i Laia Santís són escollits membres del Secretariat Nacional de la CUP. CUP

La CUP ha renovat el Secretariat Nacional i la militància de base ha ratificat telemàticament la candidatura col·lectiva que es presentava. La renovació del Secretariat Nacional es va iniciar a l’Assemblea Nacional celebrada el passat 14 de juliol, a Celrà, amb la creació de l’Equip 50/60, encarregat d’elaborar una candidatura col·lectiva per a presentar a les eleccions internes del Secretariat Nacional. 

El Secretariat Nacional de la CUP és l’òrgan que coordina la gestió política de l'organització, desenvolupa i executa la línia política i els acords presos a les Assemblees Nacionals i als Consells Polítics. L’integren 15 militants, 11 dels quals són escollits a través de candidatures col·lectives i quatre, a través de candidatures individuals. Un equip cohesionat, plural, que engloba diferents perspectives i experiències, equilibrat territorialment, pel que fa a gènere i edat.

En aquesta ocasió, i fruit del procés 50/60, es presenta una candidatura conjunta i quatre candidatures individuals. 

D’aquest equip de 15 persones, 3 d’elles són del Penedès. Ivà Gallego, membre de l’Assemblea Local de la CUP de Santa Margarida i els Monjos, Joan López de Ribes, exregidor de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i Laia Santís, ex-regidora de l’Ajuntament de Vilafranca.

Aquest nou equip tenen present que la darrera etapa política ha sigut complexa, per això es comprometem, amb il·lusió i força, a desplegar propostes polítiques que permetin créixer la CUP com a moviment i assolir complicitats per tal de bastir una proposta política guanyadora pel conjunt de país. El seu objectiu principal és continuar fent de la CUP una eina vàlida de transformació social i d'alliberament nacional i de gènere pel conjunt dels Països Catalans.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No