Nova etapa

Tres penedesencs escollits membres del Secretariat Nacional de la CUP

Redacció Vilafranca del Penedès 03-12-2019 8:28 Lectures 533
Ivà Gallego, Joan López i Laia Santís són escollits membres del Secretariat Nacional de la CUP. CUP

Ivà Gallego, Joan López i Laia Santís són escollits membres del Secretariat Nacional de la CUP. CUP

La CUP ha renovat el Secretariat Nacional i la militància de base ha ratificat telemàticament la candidatura col·lectiva que es presentava. La renovació del Secretariat Nacional es va iniciar a l’Assemblea Nacional celebrada el passat 14 de juliol, a Celrà, amb la creació de l’Equip 50/60, encarregat d’elaborar una candidatura col·lectiva per a presentar a les eleccions internes del Secretariat Nacional. 

El Secretariat Nacional de la CUP és l’òrgan que coordina la gestió política de l'organització, desenvolupa i executa la línia política i els acords presos a les Assemblees Nacionals i als Consells Polítics. L’integren 15 militants, 11 dels quals són escollits a través de candidatures col·lectives i quatre, a través de candidatures individuals. Un equip cohesionat, plural, que engloba diferents perspectives i experiències, equilibrat territorialment, pel que fa a gènere i edat.

En aquesta ocasió, i fruit del procés 50/60, es presenta una candidatura conjunta i quatre candidatures individuals. 

D’aquest equip de 15 persones, 3 d’elles són del Penedès. Ivà Gallego, membre de l’Assemblea Local de la CUP de Santa Margarida i els Monjos, Joan López de Ribes, exregidor de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i Laia Santís, ex-regidora de l’Ajuntament de Vilafranca.

Aquest nou equip tenen present que la darrera etapa política ha sigut complexa, per això es comprometem, amb il·lusió i força, a desplegar propostes polítiques que permetin créixer la CUP com a moviment i assolir complicitats per tal de bastir una proposta política guanyadora pel conjunt de país. El seu objectiu principal és continuar fent de la CUP una eina vàlida de transformació social i d'alliberament nacional i de gènere pel conjunt dels Països Catalans.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres