Congrés Nacional

Els penedesencs Lluís Valls i Abigail Garrido, secretaris nacionals de la nova executiva del PSC

La vilanovina i ex senadora Assumpta Baig, forma part del Consell Nacional del partit a proposta del primer secretari del PSC

Redacció Vilanova i la Geltrú 16-12-2019 11:21 Lectures 3207
Els penedesencs Lluís Valls i Abigail Garrido formen part com a secretaris nacionals de la nova comissió executiva. PSC

Els penedesencs Lluís Valls i Abigail Garrido formen part com a secretaris nacionals de la nova comissió executiva. PSC

Un total de 32 delegades i delegats, juntament amb 18 observadores i observadors de les agrupacions locals socialistes de la federació Alt Penedès-Garraf han participat aquest cap de setmana en el Congrés Nacional del PSC. Un congrés en el que s’han aprovat ponències que marquen la posició política del PSC, reafirmant el compromís catalanista, federalista i l’estat plurinacional.

El cap de llista socialista a Gelida, Lluís Valls, i l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, formen part de la nova executiva nacional com a secretaris nacionals del partit. Per altra banda, la vilanovina i ex senadora Assumpta Baig, forma part del Consell Nacional del partit a proposta del primer secretari del PSC.

El primer secretari de la federació Alt Penedès-Garraf, Juan Luis Ruiz, ha intervingut al Congrés Nacional afirmant que “si hi ha esperança d’un partit útil a Catalunya i a Espanya en els moments que vivim, aquesta esperança vindrà del cap i el cor dels i les socialistes”. Ruiz també ha posat de manifest que “Avui som segona força política a Catalunya, i aquest és possiblement un indicador de la tasca realitzada col·lectivament fins avui per moltes i molts companys socialistes arreu del territori“ i ha explicat que un cop tancat el Congrés Nacional, en els propers mesos començarà el procés congressual a la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC, que culminarà també amb l’elecció de la nova executiva de federació.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres