Pressupost 2020

ERC arriba a un acord amb el PSC per aprovar el pressupost municipal de Calafell

Per Esquerra era 'imperatiu i urgent plantejar un seguit de demandes sobre seguretat ciutadana i millora d'espais públics', que han estat acceptades pels socialistes

Redacció Calafell 15-01-2020 9:14 Lectures 1779

Els grups municipals d'ERC i PSC han arribat a un acord sobre el pressupost municipal de Calafell per a 2020. Per Esquerra era "imperatiu i urgent plantejar un seguit de demandes sobre seguretat ciutadana i millora d'espais públics, que han estat acceptades pels socialistes". Amb aquesta entesa, ERC votarà a favor del projecte de pressupost, que anirà al ple municipal del pròxim 23 de gener.

D'una banda, al pressupost s'ampliarà el pressupost de la Policia local per tal que se'n pugui ampliar la plantilla. En concret, hi haurà dues noves places tot l'any, i cinc noves places interines per al reforç d'estiu. A més, es crearan sis places d'agent cívic, tres tot l'any i tres més, als mesos d'estiu. Els agents cívics descarregaran de feina la Policia local, en aquelles tasques en què no és imprescindible la seva intervenció, perquè pugui dedicar més efectius a seguretat ciutadana.

A més, segons aquest acord, el govern municipal es compromet a destinar 70.000 euros del capítol d'inversions a la instal·lació de càmeres de videovigilància als carrers i espais públics del municipi.

Finalment, s'ha acordat dedicar 30.000 euros a la reparació i millora del Parc de la Pau, situat al nucli de Segur, just on comença el sector de muntanya. Aquest parc, inaugurat fa prop de dues dècades, necessita una posada al dia segons ERC, que trobarà sortida amb l'acord pressupostari.

Per Esquerra Republicana de Calafell, tal com va anunciar des de bon començament, "la nostra línia a l'Ajuntament ha canviat, però això no impedeix que fem una oposició constructiva, i en tot el que sigui bo per Calafell, allà ens hi trobaran". 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No