Llicència municipal

Cubelles suspèn l’atorgament de llicències d’obertura a locals de jocs i apostes

L’Ajuntament es dóna un any per elaborar un Pla Especial que reguli les condicions d’emplaçament d’aquests establiments a Cubelles

Redacció Cubelles 27-01-2020 13:43 Lectures 1862

Arxivat a:

Cubelles suspèn l’atorgament de llicències d’obertura a locals de jocs i apostes. Ajuntament de Cubelles

Cubelles suspèn l’atorgament de llicències d’obertura a locals de jocs i apostes. Ajuntament de Cubelles

L’Ajuntament de Cubelles ha publicat un edicte segons el qual es fa pública l’aprovació de la suspensió d’atorgament de llicències (o d’admissió de comunicacions prèvies) d’obertura d’establiments d’activitats de jocs i apostes a Cubelles.

L’objectiu de la mesura és estudiar i elaborar un Pla Especial per regular les condicions urbanístiques d’emplaçament (ubicacions, accessos, distàncies amb altres usos o establiments i/o altres determinacions d’aquests usos i activitats, etc.) en aquelles zones i sectors del municipi on estigui admesa aquesta tipologia d’usos. Per a la redacció del Pla Especial que reguli les condicions d’emplaçament dels establiments de joc d’atzar, salons de joc, bingos i casinos a Cubelles el Consistori és dóna el termini d’un any.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres