Primàries

El vilanoví Juan Luis Ruiz liderarà novament la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC com a primer secretari

Ruiz ha estat l’únic candidat del procés de primàries i, un cop ja ha estat escollit amb els avals necessaris, serà proclamat en el Congrés que se celebrarà el 8 de febrer a Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 27-01-2020 19:17 Lectures 2017
El vilanoví Juan Luis Ruiz liderarà novament la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC com a primer secretari. PSC

El vilanoví Juan Luis Ruiz liderarà novament la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC com a primer secretari. PSC

Després del Congrés Nacional del PSC celebrat el mes de desembre de 2019, els socialistes de l’Alt Penedès i el Garraf han encetat aquest mes de gener el procés congressual del partit al territori. Una vegada més, s’ha celebrat un procés de primàries per escollir el primer secretari de la Federació. En aquesta ocasió, s’ha presentat un únic candidat, el fins ara primer secretari Juan Luis Ruiz, que avui ha presentat de manera àmplia els avals necessaris acompanyat de  referents de diferents agrupacions socialistes del Garraf i l’Alt Penedès. D’aquesta manera, l’autoritat electoral d’aquest procés ha confirmat ja que ha rebut els avals requerits i, conseqüentment, Ruiz revalida el lideratge de la federació com a primer secretari.

Així mateix, els socialistes de l’Alt Penedès i el Garraf celebraran el seu Congrés el proper dia 8 de febrer a Vilanova i la Geltrú, on es realitzarà la proclamació del primer secretari i s’escollirà la nova comissió executiva del partit al territori, així com els consellers nacionals del PSC i d’altres càrrecs orgànics.

Juan Luis Ruiz ha destacat que “encarem un Congrés de la Federació amb una voluntat d’acció unitària dels socialistes de l’Alt Penedès i el Garraf, en base al compromís de ser un partit reforçat i útil per a la societat, per al municipalisme i per a la justícia social a les nostres comarques, amb una visió dialogant, progressista, plural, catalanista, federalista, ecologista,... i per tant socialista”.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres