Nova etapa

Ramon Arnabat, nou president del Consell Nacional de Catalunya en Comú

El Consell Nacional és el màxim òrgan dels Comuns entre assemblees i és l’encarregat de marcar la línia estratègica de l'organització

Redacció Vilafranca del Penedès 10-02-2020 9:56 Lectures 478
Ramon Arnabat, nou president del Consell Nacional de Catalunya en Comú. Vilafranca en Comú

Ramon Arnabat, nou president del Consell Nacional de Catalunya en Comú. Vilafranca en Comú

Ramon Arnabat ha estat elegit president del Consell Nacional de Catalunya en Comú per als propers dos anys en la sessió d’aquest consell celebrada el 8 de febrer i que va acordar iniciar el procés de primàries per elegir la candidata o candidat que encapçalarà la llista dels comuns i optarà a presidir la Generalitat de Catalunya a les properes eleccions. El regidor de Vilafranca en Comú ja és membre de l’executiva de Catalunya en Comú i compagina aquestes tasques amb la de professor d’història contemporània a la Universitat Rovira i Virgili.

Arnabat compartirà la presidència del Consell Nacional amb Maribel Ibáñez de Catalunya en Comú. Ambdós juntament a quatre vocalies conformen la Mesa Nacional d’aquest Consell que és qui dirigeix les seves sessions i assumeix la seva representació entre Consells Nacionals que es celebren cada dos mesos.

El Consell Nacional és el màxim òrgan dels Comuns entre assemblees i és l’encarregat de marcar la línia estratègica de l'organització. És el fòrum de debats del debat política dels representants territorials i sectorials del Comuns i el responsable de marcar la seva línia política, que després executa la Comissió Executiva.

Al Consell Nacional de Catalunya en Comú hi participen quatre vilafranquins: Ramon Arnabat, Montse Romagosa, Dolors Vilaró i Marta Junqué (d’esquerra a dreta a la fotografia adjunta).

Ramon Arnabat, nou president del Consell Nacional de Catalunya en Comú
Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No