Crisi del coronavirus

Olèrdola activa un servei gratuït per a fer arribar aliments i medicaments a persones grans i dependents

Qui requereixi d’aquest servei haurà de comunicar-ho a l’Ajuntament d’Olèrdola, trucant al 93 890 35 02

Redacció Olèrdola 20-03-2020 11:56 Lectures 883
Olèrdola activa un servei gratuït per a fer arribar aliments i medicaments a persones grans i dependents . Ajuntament d'Olèrdola

Olèrdola activa un servei gratuït per a fer arribar aliments i medicaments a persones grans i dependents . Ajuntament d'Olèrdola

En aquesta situació d’emergència sanitària i tenint en compte la vigent mesura de confinament, des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’activa un servei d’atenció per a totes les persones en situació de risc del municipi que no disposin de mitjans per a desplaçar-se per a obtenir els serveis bàsics com compra de queviures i productes de farmàcia necessaris. 

Qui requereixi d’aquest servei haurà de comunicar-ho a l’Ajuntament d’Olèrdola, trucant al 93 890 35 02.   L’Ajuntament prendrà nota de les dades corresponents per a poder contactar i procedir a fer el servei.

Si algú té coneixement de persones que es puguin trobar en aquesta situació,  des de l’Ajuntament es fa una crida a comunicar-ho per a poder fer les gestions corresponents.

L’Ajuntament d’Olèrdola recorda que aquestes mesures excepcionals complementen el seguiment que es fa des dels Serveis Socials dels col·lectius en situació de vulnerabilitat. La regidora de serveis socials, Anna Boada, recorda que el servei que ara s’activa “és una ajuda per aquelles persones grans i dependents que no disposen de ningú que les pugui ajudar durant els dies de confinament”.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres