Crisi del coronavirus

Sant Jaume dels Domenys suspèn temporal el pagament de la taxa d'escombraries industrials i comercials

També s’ajorna el pagament de la resta de taxes i impostos municipals

Redacció Sant Jaume dels Domenys 24-03-2020 9:30 Lectures 1041

El govern de Sant Jaume dels Domenys ha anunciat que atesa la situació d’emergència sanitària generada pel risc de propagació del COVID-19, i per tal de complir amb les normes dictades per l'Estat central i la Generalitat de Catalunya per contenir l'expansió, ha suspès temporalment el pagament de la taxa d’escombraries comercials als establiments i indústries afectades pel tancament obligatori i s’ajorna el pagament de la resta de taxes i impostos municipals.

L'Ajuntament està realitzant i es continuaran realitzant trucades periòdiques als majors de 65 anys per establir un contacte constant i poder ajudar-les en les necessitats bàsiques que els hi pugin sorgir. S'estan realitzant també tasques de desinfecció de la via pública, especialment davant dels comerços que venen productes de primera necessitat i de les zones de contenidors de recollida selectiva.

Finalment s’ha constituït el Consell Assessor municipal de l’emergència i el Comitè d’Informació que ha definit els serveis bàsics i estratègics que garantirà l’Ajuntament durant la crisi sanitària. Des de l’equip de govern es fa una crida a la tranquil·litat i responsabilitat dels veïns, insistint que es tracta de mesures preventives amb l’objectiu de protegir la salut de les persones.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres