Estat d'alarma

Santa Margarida i els Monjos felicitarà l’aniversari dels infants durant el confinament a Instagram

Es tracta de que cap nen i nena es quedi sense la seva felicitació especial en aquestes dates en les que sabem que estan fent molts esforços per quedar-se a casa

Redacció Santa Margarida i dels Monjos 08-04-2020 11:57 Lectures 1425
Santa Margarida i els Monjos felicitarà l’aniversari dels infants durant el confinament a Instagram. EIX

Santa Margarida i els Monjos felicitarà l’aniversari dels infants durant el confinament a Instagram. EIX

L’Ajuntament ha posat en marxa en projecte Per molts anys, que pretén desitjar feliç aniversari als infants del municipi que fan anys durant els dies que duri el confinament.

Es tracta de que cap nen i nena es quedi sense la seva felicitació especial en aquestes dates en les que sabem que estan fent molts esforços per quedar-se a casa.

Les persones del municipi que desitgin que el seu fill o filla rebi la seva felicitació especial, hauran d’emplenar el formulari d’autorització d’imatge que trobaran en aquest enllaç  i enviar una fotografia a l’adreça comunicacio@smmonjos.cat.

La fotografia i el nom dels infants apareixerà a l’Instagram de l’ajuntament @santamargaridaielsmonjos el mateix dia del seu aniversari acompanyats del personatge infantil BOO. Per participar en aquesta iniciativa cal fer com a màxim 12 anys durant el període de confinament.

Per tal de tramitar les peticions, aquestes s’hauran de fer com a mínim tres dies abans de la data d’aniversari. Les que es facin en data inferior a aquest marge de temps no es garanteix que es puguin atendre.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No