Crisi del coronavirus

Rosa Huguet: "l'Ajuntament està per ajudar el veïnat i el teixit empresarial, que contactin amb nosaltres que els ajudarem"

L'Ajuntament de Canyelles manté l'atenció permanent durant els dies festius de Setmana Santa

Redacció Canyelles 08-04-2020 19:09 Lectures 681

Arxivat a:

Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles. EIX

Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles. EIX

Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles, ha explicat en una entrevista a Eix Diari que "l'Ajuntament està per ajudar el veïnat i el teixit empresarial durant la crisi del coronavirus" i els emplaça a contactar amb el consistori per demanar ajuda en allò que requereixin. Huguet ha analitzat com afronta el municipi la crisi del coronavirus i quines són les mesures que impulsa l'administració local per fer front a aquesta emergència sanitària i social.

L'Ajuntament de Canyelles manté l'atenció permanent durant els dies festius de Setmana Santa. De fet, l'OAC atèn les trucades per a urgències al 93 897 30 11 de 8h a 20h i la resta d'hores, per a urgències, al telèfon dels Guàrdies Municipals 686 47 30 10. La feina de l'Ajuntament segueix per tenir cura del municipi i també es pot contactar per correu electrònic a canyelles@canyelles.cat.

Pel que fa a les mesures per pal·liar la crisi del coronavirus, l'Ajuntament de Canyelles ha suspès el cobrament d'impostos i taxes davant l'Estat d'Alarma pel Covid-19 i també les quotes urbanístiques. L'Ajuntament de Canyelles manté en actiu el Servei Local d'Ocupació (Serloc) de manera virtual,  tot i l'actual situació d'Estat d'Alarma. Qualsevol consulta, o alta com a usuari del servei, es pot fer a través de l'email serloc@canyelles.cat.

Creu Roja col·labora amb el Banc d'Aliments de Canyelles

Per la seva part, Creu Roja col·labora amb el Banc d'Aliments de Canyelles, i està fent la distribució de productes alimentaris de primera necessitat a les famílies que formen part d'aquest Banc d'Aliments, que es gestiona des de Ser- veis Socials. Per evitar que les famílies que formen part d'aquest Banc d'Aliments es desplacin i hagin de sortir de casa és Creu Roja qui distribueix els aliments aquests dies. Formen part del Banc d'Aliments diverses famílies i persones vulnerables del municipi, i està gestionat per Serveis Socials.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No