Alerta sanitària

L’Ajuntament del Vendrell repartirà més de 5.500 mascaretes a la població major de 70 anys

Les mascaretes, que han estat comprades per l’Ajuntament, seran distribuïdes pels membres de Protecció Civil domicili a domicili

Redacció El Vendrell 21-04-2020 15:06 Lectures 1246
L’Ajuntament del Vendrell repartirà més de 5.500 mascaretes a la població major de 70 anys. Ajuntament del Vendrell

L’Ajuntament del Vendrell repartirà més de 5.500 mascaretes a la població major de 70 anys. Ajuntament del Vendrell

A partir d’aquesta setmana i en els propers dies l’Ajuntament del Vendrell repartirà 5.582 mascaretes a tots les persones majors de 70 anys del municipi.

Les mascaretes, que han estat comprades per l’Ajuntament, seran distribuïdes pels membres de Protecció Civil domicili a domicili, és a dir, ningú haurà de sortir de casa per anar-les a recollir.

Tant aviat l’Ajuntament pugui disposar de més mascaretes, s’intentarà ampliar l’abast de distribució a altres franges d’edat, però s’ha decidit començar per la població de més de 70 anys ja que és considera la població de més risc davant de la COVID19. 

Les mascaretes aniran acompanyades d’una carta de l’alcalde, Kenneth Martínez, i d’una altra de la compositora vendrellenca Carlota Baldrís, com a membre de la Xarxa de Suport.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres