Codi Ètic

ERC exigeix als dos regidors de la formació a Sant Pere de Ribes que renunciïn a les seves actes

La direcció diu que la mala relació entre els edils ha provocat una situació incompatible amb els codis del partit

ACN/ Gemma Sánchez Sant Pere de Ribes 27-04-2020 9:11 Lectures 3653
Francesc Xavier Pascual i Lucrecia Ballvé. EIX

Francesc Xavier Pascual i Lucrecia Ballvé. EIX

La direcció nacional d'Esquerra Republicana ha exigit als dos regidors de la formació a Sant Pere de Ribes, Francesc Xavier Pascual i Lucrecia Ballvé, que renunciïn a les seves actes. El partit ha assegurat que existeix una "mala relació" entre ells, la qual ha provocat una situació incompatible amb el Codi Ètic i el Codi de Conducta d'ERC. "Es considera que aquestes dues persones ja no representen els valors i el projecte d'Esquerra Republicana", afirma el partit. Des de l'executiva comarcal asseguren que no hi ha hagut un episodi concret que hagi desencadenat aquest enfrontament, sinó que es tracta d'una "mala maror" constant tant per temes polítics com personals, la qual ha provocat diversos moments de tensió.

El partit ha donat a Pascual i Ballvé un termini de deu dies per a què renunciïn a les seves actes. Si no, l'executiva procedirà a la seva expulsió com a militants d'ERC. Aquesta és la primera legislatura que els dos representen Esquerra a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No