Telecomunicacions

Cubelles acorda la suspensió de llicències per a la instal·lació d’antenes de telefonia mòbil

La mesura tindrà una durada d’un any mentre que els Serveis Tècnics municipals tramiten la modificació del Pla Especial per a l’Ordenació dels emplaçaments de les instal·lacions de telefonia mòbil i altres instal·lacions de radiocomunicació vigent

Cubelles acorda la suspensió de llicències per a la instal·lació d’antenes de telefonia mòbil. Ajuntament de Cubelles

Cubelles acorda la suspensió de llicències per a la instal·lació d’antenes de telefonia mòbil. Ajuntament de Cubelles

L’Ajuntament de Cubelles ha aprovat suspendre l’atorgament de llicències per a la instal·lació d’antenes de telefonia mòbil i altres instal·lacions de telecomunicacions mentre es procedeix a la modificació del Pla Especial per a l’Ordenació dels emplaçaments de les instal·lacions de telefonia mòbil i de radiocomunicació, vigent des de l’abril de 2006.

El marc vigent urbanístic de Cubelles no s’ha adaptat a la Llei 9/2014, de 9 de maig, General de Telecomunicacions per la qual cosa els Serveis Tècnics no disposen de cap eina urbanística vigent i que a la vegada pugui resoldre les sol·licituds d’instal·lacions d’antenes i altres instal·lacions pròpies de les infraestructures de telecomunicacions, que faci compatible aquestes instal·lacions amb el Planejament General de Cubelles. Això fa que la majoria de sol·licituds s’hagin d’informar de forma desfavorable i urgeix fer l’adaptació per poder fer conviure una instal·lació racional, ordenada i funcional d’antenes i altres infraestructures de telecomunicacions, amb el paisatge urbà, la protecció de visuals d’interès públic, la no provocació de molèsties als veïns, alhora que es garanteixi a tota la població de Cubelles una cobertura òptima, aspecte fonamental a l’actual estil de vida de la nostra societat.

La suspensió té una durada d’un any, que es pot prorrogar per un any més si aquesta modificació ha estat ja aprovada inicialment.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!