Canvi de partir

Campuzano: "JxCat ha de decidir si es manté en el populisme i la confrontació o per una mentalitat de govern"

L'exdiputat avisa que el PDeCAT ha de determinar si es dilueix dins l'espai de Puigdemont

ACN Vilanova i la Geltrú 23-06-2020 11:53 Lectures 2573

"JxCat ha de decidir si es manté en el populisme, la confrontació i el bloqueig, o bé si aposta per ser una força amb una proposta amb mentalitat de govern". Així de contundent s'ha mostrat l'exdiputat del PDeCAT Carles Campuzano en declaracions a Ser Catalunya aquest dimarts, després d'estripar el carnet del Partit Demòcrata. Campuzano ha avisat la seva exformació que haurà de decidir si es "dilueix" dins l'espai de Carles Puigdemont. Per l'exdirigent de CDC i el PDeCAT, "no sembla que el nucli dur de JxCat es mogui" en la direcció d'abandonar l'estratègia de la confrontació contra l'Estat. "Sóc escèptic", ha conclòs Campuzano, de l'entorn del PNC, el nou partit que es funda aquest dissabte.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No