Crisi del coronavirus

Vilafranca ajorna dos mesos el primer pagament de l’IBI i el cobrarà l’1 de setembre

Pel que fa al segon pagament, que seria l’1 de novembre, es retarda un mes i serà carregat a principis de desembre

Redacció Vilafranca del Penedès 25-06-2020 9:39 Lectures 2069

L’Ajuntament de Vilafranca ha decidit ajornar dos mesos el pagament de l’Impost de Béns Immobles de naturalesa urbana (contribució). D’aquesta manera les persones contribuents que tenen l’impost domiciliat i fraccionat en dos terminis es podrà fer efectiu el pagament a principis de setembre enlloc de principis de juliol, que era la data habitual. Pel que fa al segon pagament, que seria l’1 de novembre, es retarda un mes i serà carregat a principis de desembre. Les persones que no tenen el rebut domiciliat ni, per tant, fraccionat tindran de termini fins a l’1 de setembre per satisfer l’IBI.

Aquesta mesura s’afegeix a altres que s’han impulsat en matèria de fiscalitat per ajudar a la ciutadania i les empreses a afrontar la crisi provocada per la COVID-19, com la reducció de taxes (residus, terrasses, Complex Aquàtic...) per incentivar l’activitat econòmica en els sectors més perjudicats per la crisi. Tot això a banda de l’increment de recursos per atendre les demandes socials de les famílies més afectades per la crisi, o les ajudes que s’estan planificant per ajudar al comerç local i que properament es posaran en marxa, entre d’altres.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No