Ple municipal

Canyelles aprova definitivament el Pla General d’Ordenació Urbanística

Es tanca un procés que es va iniciar el juliol del 2008 quan el ple municipal de Canyelles va acordar la revisió del document

Redacció Canyelles 25-06-2020 21:12 Lectures 1842
Canyelles aprova definitivament el Pla General d’Ordenació Urbanística. Ajuntament de Canyelles

Canyelles aprova definitivament el Pla General d’Ordenació Urbanística. Ajuntament de Canyelles

L’Ajuntament de Canyelles aprova definitivament el Pla General d’Ordenació Urbanística (POUM). El document es va aprovar inicialment el gener del 2019. Després de tenir el vistiplau de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona s'aprova definitivament.

El POUM s'ha aprovat per unanimitat en el ple extraordinari celebrat telemàticament aquest dimarts 23 de juny. Es  tanca un procés que es va iniciar el juliol del 2008 quan el ple municipal de Canyelles va acordar la revisió del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), ja que el Pla General d’Ordenació Urbana vigent en aquell moment havia estat aprovat el 1987. El 13 de desembre del 2011 s'aprovava l'avant pla en sessió ordinària del Ple Municipal de Canyelles. El 29 de gener del 2019 era aprovat inicialment pel Ple de l'Ajuntament de Canyelles. I després de passar per la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona ara arriba al seva aprovació definitiva.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No