Nova etapa

Dani Pernas encapçala la nova executiva comarcal d'ERC al Baix Penedès

Dels 28 regidors de la comarca, el 75% són gent nova i la meitat de caps de llista són dones

Dani Pernas encapçala la nova executiva comarcal d'ERC al Baix Penedès. ERC

Dani Pernas encapçala la nova executiva comarcal d'ERC al Baix Penedès. ERC

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Dani Pernas encapçala la nova executiva comarcal d'ERC al Baix Penedès. El passat dissabte 4 de juliol, Esquerra Republicana Baix Penedès va celebrar un Congrés Comarcal híbrid per escollir nova executiva comarcal. El Congrés s'ha fet simultàniament de forma presencial i telemàtica, Congrés que posa fi a l'Executiva sortint amb Lluís Navarrete al capdavant.

Amb 4 processos electorals en menys de dos anys, s'ha aconseguit diversos objectius que s'havien plantejat, com la millora de la comunicació interna i externa, la paritat en les llistes, potenciació les seccions locals, la regeneració del partit, etc. De fet, en les eleccions municipals s'ha obtingut representació en 12 dels 14 municipis de la comarca, amb 3 alcaldies, 7 Consellers/es Comarcals i una Diputada Provincial. Dels 28 regidors/es el 75% era gent nova i la meitat de caps de llista eren dones. 

En aquest Congrés, també, es va escollir l'única llista que es presentava amb 26 vots a favor i només 3 abstencions, liderada pel Dani Pernas i un equip format per la Marga Andreo com a Secretària General i portant també la Secretaria de Política Municipal, l'Ivan Faccia (secretaria d'organització), Xavi Martí (secretaria de finaces), Ricard Sebastian (secretaria d'imatge i comunicació), Laura Gimeno (secretaria de les dones), Ioana Morar (secretaria de Ciutadania), Eva Mata (secretaria de transició ecològica), Bernat Valls (secretaria d'acció política i sectorial), Pilar Verdún (secretaria de polítiques socials) i Paula Martínez (Jovent Republicà).

En Dani Pernas ha manifestat en el Congrés que aquesta nova executiva no pretén ser presidencialista, sinó una executiva en la qual ningú és indispensable, però tothom és important, tingui el càrrec que es tingui. Una executiva oberta i positiva per tal de treballar per un projecte d'ERC vertebrador a la comarca i transversal en els diferents àmbits com educació, medi ambient, dona, treball, etc., com geogràficament. Tot això, afirma, partint de la premissa que el Baix Penedès ha de ser una oportunitat.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local