Pacte de ciutat

Kenneth Martínez: "ens hem d'adaptar a les noves necessitats, que comprometen tot el mandat"

Tots els grups municipals han presentat un pla de reactivació del Vendrell per pal·liar els efectes de la Covid-19 a les famílies i les empreses locals

Redacció El Vendrell 25-07-2020 9:02 Lectures 1625
Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell. EIX

Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell. EIX

Aquest dijous 23 de juliol, a la tarda, els jardins del Museu Deu van acollir la presentació i signatura, per part de l’alcalde, Kenneth Martínez, i del conjunt dels grups municipals del Consistori, del Pla de reactivació econòmica i social de l'Ajuntament del Vendrell per pal·liar els efectes de la Covid-19, que ha esta fruit d’un consens polític i d’una implicació d’entitats i de la ciutadania.

A les portes de la festa major més atípica, l’Ajuntament del Vendrell assumeix el repte de donar resposta davant de l’emergència provocada per la Covid-19. En aquest sentit, l’alcalde i els regidors i regidores de tots els grups polítics, del govern i de l’oposició, han treballat colze a colze per ajudar i superar aquesta crisi. S’ha arribat al compromís d’adaptar les prioritats a aquesta nova realitat que s’ha d’afrontar i, per aquesta raó, s’estableix aquest pla de reactivació econòmica i social que tindrà vigència fins al final de mandat.

En un primer terme, aquest pla posa de manifest les mesures socials i econòmiques que es necessitaran per a una societat cohesionada i inclusiva. Per aixó, aquest document recull mesures de reactivació i promoció econòmica a nivell local sempre amb la base de la cohesió social. Des de l’Ajuntament del Vendrell s’impulsaran mesures estructurals per a reeixir després del confinament en sectors fonamentals per a la nostra vila, com són el sector primari, amb una fragilitat accentuada, i els sectors comercials, de l'hostaleria i turístic, amb uns danys sense precedents, així com la resta de sectors econòmics i productius en general.

Però aquest pla, a part de mesures en l’àmbit de serveis socials i en l’àmbit de la reactivació i promoció econòmica, també conté mesures encaminades a aconseguir una societat més justa, més resilient davant les adversitats, més empoderada i amb eines i estructures al servei de la solidaritat, el treball col·laboratiu, cooperatiu i l’economia social.

Tants els portaveus dels grups municipals com l’alcalde han posat de relleu el consens polític i han agraït la implicació d’entitats i d’actors econòmics i socials que han participat en la redacció d’aquest pla, un document viu que s’anirà adaptant a les diferents circumstàncies que es vagin presentant per tal de pal·liar els efectes de la Covid-19.

El document del Pla de reactivació econòmica i social de l'Ajuntament del Vendrell per pal·liar els efectes de la Covid-19 es pot consultar a la notícia publicada al web municipal: 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No