Diada Nacional

Cubelles suspèn l’ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya per motius sanitaris

La senyera onejarà al campanar de Cubelles per commemorar de forma simbòlica l’Onze de Setembre

Redacció Cubelles 31-08-2020 12:27 Lectures 1648
Cubelles suspèn l’ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya per motius sanitaris. Ajuntament de Cubelles

Cubelles suspèn l’ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya per motius sanitaris. Ajuntament de Cubelles

El Govern municipal ha decidit suspendre l’ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya, l’Onze de Setembre per minimitzar els riscos d’expansió de la COVID-19 quan l'índex de risc de brot és alt i molt a prop de l’inici del curs escolar.

La Corporació ja va decidir suspendre totes les festes populars d’enguany i destinar els recursos a ajudar a les famílies més vulnerables i només ha celebrat actes de la Festa Major de petit format, amb aforament limitat i que permetessin la distància social. En el cas de l’ofrena floral al monument ‘El Geni i la força bruta’, del malaurat Anselm Cabús, coincideix amb la resolució de la Generalitat de Catalunya que prohibeix les trobades de més de 10 persones, tant a l’espai públic com privat.

Per tots aquests motius, l’Ajuntament de Cubelles ha comunicat a partits polítics amb representació municipals i a les entitats que van prendre part de l’acte en la darrera edició, de la suspensió de l’ofrena. Tanmateix, la commemoració de l’Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, se celebrarà de forma simbòlica hissant la Senyera al campanar la vigília de la Diada.

Eleccions

Apostar pel vot electrònic

Miquel Casellas

El problema d'aquesta farsa de democràcia que tenim és que encara que votin quatre gats al final seran vàlides les eleccions

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No