Ple municipal

Acord al ple de Santa Margarida i els Monjos en la defensa dels treballadors afecta7s per la crisi industrial

La moció dona suport a les mobilitzacions i reclamacions d’Alfisa, Saint Gobain i Robert Bosch i reclama la creació d’un grup de treball que elabori un pla de reindustrialització del Penedès

Redacció Santa Margarida i dels Monjos 23-09-2020 9:02 Lectures 1595
Acord al ple de Santa Margarida i els Monjos en la defensa dels treballadors afecta7s per la crisi industrial. EIX

Acord al ple de Santa Margarida i els Monjos en la defensa dels treballadors afecta7s per la crisi industrial. EIX

Tots els grups amb representació municipal van votar a favor de la moció en defensa del manteniment de l’activitat i els llocs de treball de les empreses Robert Bosch, Saint Gobain i altres empreses del Penedès amenaçades per tancaments totals o parcials, entre les que hi ha Alfisa, amb seu a Santa Margarida i els Monjos.

La moció, presentada la setmana passada al ple del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, on també va obtenir el suport unànime de tots els grups, va entrar per via d’urgència a l’ordre del dia del ple ordinari de l’Ajuntament corresponent al mes de setembre. El PSC i Junts x Catalunya havien de presentar les seves mocions en aquest mateix sentit i finalment, atesa la unitat de tots els grups en aquest tema, van retirar-les de l’ordre del dia.

La moció dona suport a les mobilitzacions i reclamacions d’Alfisa, Saint Gobain i Robert Bosch i reclama la creació d’un grup de treball que, juntament amb altres administracions, elabori un pla de reindustrialització del Penedès basat en la reconversió del sector de l’automoció.

En el mateix ple es va aprovar per unanimitat la moció presentada pel grup de Junts x Catalunya per la suficiència financera dels ens locals. Així mateix, tots els grups van votar a favor de la moció de Poble Actiu-CUP en nom de les entitats de suport a Adrián Sas.

El ple ordinari de setembre, que va donar compte també de l’estat d’execució del pressupost, el període mig de pagament i l’informe trimestral de morositat del segon trimestre del 2020, es va celebrar amb totes les mesures de seguretat obligatòries, de manera presencial per part dels regidors, sense públic a la sala de plens i emès en streaming.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No