Front comú

Alt i Baix Penedès demanen una reunió amb el Ministeri de Treball per abordar l'estratègia empresarial del territori

Els consells comarcals han celebrat una nova reunió de treball entre amb el Delegat del Govern de la Generalitat al Penedès per tractar la crisi de la indústria

Els Consells Comarcals de l’Alt Penedès i del Baix Penedès s’han reunit novament per compartir i avançar en una estratègia conjunta per fer front a la crisi industrial actual que pateix el territori i per buscar solucions per garantir el futur industrial de les dues comarques. En aquesta segona reunió, feta en format virtual, també hi va prendre part el Delegat del Govern al Penedès, Pere Regull, a més dels dos presidents comarcals, Xavier Lluch i Joan Sans, acompanyats pels vicepresidents Albert Tort i Jaume Casañas.

Durant la reunió es va analitzar la situació actual amb els darrers anuncis de tancament d’empreses relacionades amb l'automoció com Saint-Gobain Glass de l’Arboç, Robert Bosch de Castellet i la Gornal, Alfisa als Monjos, i el darrers de Bergé Logística i CTC, empreses subcontractades que operen a les instal.lacions de Saint Gobain.

Un cop finalitzada, es va destacar la ferma voluntat de les institucions per treballar conjuntament perquè el Penedès sigui un territori d’oportunitats on s’hi pugui trobar feina, estudiant totes les opcions industrials que hi puguin haver per oferir treball als seus habitants i qualitat de vida. Cal recordar que al Baix Penedès és actualment la comarca amb més atur de Catalunya, una situació que s’està agreujant a causa de la Covid-19.

El COVID està provocant un conjunt de situacions que ningú podia preveure, per això des dels Consells Comarcals llancen un missatge d’unitat, de fer pinya, i treballar en pro del territori i de la seva gent amb responsabilitat política. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!