Ordenances 2021

Torrelavit congela les taxes i impostos municipals per al 2021

L’Ajuntament assumirà l’increment de cost del servei de recollida d’escombraries per mantenir el preu del rebut als contribuents

Redacció Torrelavit 17-11-2020 12:04 Lectures 1173
Torrelavit congela les taxes i impostos municipals per al 2021. Ajuntament de Torrelavit

Torrelavit congela les taxes i impostos municipals per al 2021. Ajuntament de Torrelavit

L’Ajuntament de Torrelavit congela les taxes i impostos municipals per al 2021, tal com es va aprovar en l’últim ple municipal. L’alcalde, Manuel Raventós, assegura que la decisió respon a la voluntat del govern municipal d’estar al costat dels veïns i veïnes del municipi en un moment crític com l’actual.

L’Impost de Bens Immobles (IBI), l’impost sobre vehicles de tracció mecànica i l’impost sobre l’increment de valor de terrenys de naturalesa urbana s’adapten als nous preceptes que recomanen els serveis tècnics de la Diputació de Barcelona, però això no suposa en cap cas, l’increment de la pressió fiscal, segons el govern municipal.

Les ordenances que sí registren modificacions són la taxa sobre el servei de menjador de l’escola bressol, que el govern ha decidit suprimir per eliminar càrregues a les famílies; i la taxa d’ús de les instal·lacions esportives que suma una quota de 8,18€ per hora de desinfecció completa d’acord amb els nous protocols Covid.

D’altra banda, Raventós ha destacat la congel·lació del servei de recollida d’escombraries malgrat que el cost del servei s’ha incrementat en els últims anys, al voltant d’uns 5.000 euros. Segons l’alcalde, l’Ajuntament assumeix aquest increment del cost per poder mantenir el preu del rebut que rebran els contribuents.

Les ordenances fiscals de Torrelavit es van aprovar amb el vot en contra del grup municipal de JuntsxTorrelavit. El seu portaveu, Ramon Riera, creu que la crisi actual obligava a reduir els preus públics per afavorir encara més els veïns i veïnes del poble.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No