Crisi del coronavirus

Sant Martí Sarroca aprova ajudes municipals a la restauració, cases rurals i centres d’estètica

L’Ajuntament treballa per poder aprovar properament altres mesures d’ajuda a persones aturades o afectades per un ERTO

Redacció Sant Martí Sarroca 18-11-2020 16:33 Lectures 1827
Sant Martí Sarroca aprova ajudes municipals a la restauració, cases rurals i centres d’estètica. Ajt Sant Martí Sarroca

Sant Martí Sarroca aprova ajudes municipals a la restauració, cases rurals i centres d’estètica. Ajt Sant Martí Sarroca

L’Ajuntament ha aprovat donar unes ajudes extraordinàries de 700 € als titulats dels establiments de restauració, allotjaments rurals o centres d’estètica, afectats per cessament o reducció d’activitat a conseqüència de les limitacions imposades per les resolucions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya SLT/2546/2020, de 15 d’octubre, i SLT/2700/2020, de 29 d'octubre, dins del marc de la crisi del Covid-19.

Les sol·licituds s'han de formalitzar emplenant el model normalitzat de petició degudament signat, que es pot descarregar a la secció de notícies de la web www.santmartisarroca.cat. Aquest model s’ha de fer arribar a l’Ajuntament mitjançant instancia genèrica o també de forma presencial en horaris d’oficina.

Aquestes ajudes són locals, no tenen res a veure amb les que puguin donar la Generalitat o el Govern Espanyol. L’Ajuntament treballa per poder aprovar properament altres mesures d’ajuda a persones aturades o afectades per un ERTO.

Sant Martí Sarroca aprova ajudes municipals a la restauració, cases rurals i centres d’estètica
Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No