Eleccions 14-F

Els alcaldes Jordi Marlès i Agnès Ferré, números 6 i 10 de la llista del PDeCAT

L'alcalde d’Albinyana i vicepresident de la Diputació, Quim Nin, dona suport a la candidatura com a 1r suplent

Redacció Llorenç del Penedès 11-01-2021 12:51 Lectures 1751
Els alcaldes Jordi Marlès i Agnès Ferré, números 6 i 10 de la llista del PDeCAT. PDeCat

Els alcaldes Jordi Marlès i Agnès Ferré, números 6 i 10 de la llista del PDeCAT. PDeCat

L’alcalde de Llorenç del Penedès, Jordi Marlès, i l’alcaldessa de La Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ocuparan, respectivament, els números 6 i 10 de la llista del PDeCAT a la demarcació de Tarragona. El vendrellenc Joan Maria Diu també s’incorpora a la candidatura ocupant el número 11.

L’alcalde d’Albinyana i vicepresident de la Diputació de Tarragona, Quim Nin, serà el primer suplent, ocupant així un lloc simbòlic i donant suport a la candidatura, que compta amb una quinzena d’alcaldes de la demarcació. Marlès, que ocuparà el número 6 de la llista, ha manifestat la seua satisfacció per formar part d’una candidatura que combina experiència amb innovació, però sobretot, un equip amb solvència demostrada.

L’alcalde també ha exposat que “és un honor poder formar part d’una candidatura per a representar i defensar el teu territori al Parlament de Catalunya”. L’alcalde també ha manifestat que es considera una persona “senzilla i honesta” i que “el més important és el projecte del qual formes part, i el del PDeCAT es centra en recuperar un discurs necessari i que la gent entén”.

En aquesta línia Marlès ha acabat posant de relleu que “el Baix Penedès necessita un govern que pensi amb el territori”.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No